EGÉSZSÉG ÉS HÁZIPATIKA A TERMÉSZETBŐL FŰSZER - ÉS GYÓGYNÖVÉNYEK HATÁSA

HÁZIPATIKA oldalunkon olyan TERMÉSZETES megoldásokat ajánlunk, amelyek a BETEGSÉG megelőzésére, különböző BETEGSÉGEK és TÜNETEK házi ápolására, az EGÉSZSÉG megőrzésére szolgálnak. A TERMÉSZET MINDENRE AD MEGOLDÁST!

MI A TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT?


TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT

A természetgyógyászat több ezer éves hagyományokra és a legmodernebb kutatások eredményeire támaszkodó tudomány, amely a betegségek leküzdését az emberi szervezet öngyógyító képességével, saját védekezőrendszerünk irányításával, szabályozásával igyekszik elérni.
Ezt természetes gyógymódok alkalmazásával valósítja meg a táplálkozás, vízgyógyászat, aromaterápia stb segítségével.
Ahhoz, hogy igazán megértsük a természetgyógyászat és ezen belül a fitoterápia lényegét, lelkileg is rá kell hangolódni a legfelsőbb intelligenciára.


TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT

A hit szerepe a gyógyulásban

A természetes gyógymódok alapelve, hogy betegség esetén nemcsak a testet, hanem elsősorban a lelket kell gyógyítani. Amikor valaki állandó szorongásban, letargiában él, és nem hisz a gyógyulásban, akkor a gyógyszer lehet akármilyen hatékony, nem segít sokat.


A valódi természetgyógyász a hivatalos orvostudomány támogatója,
tudatában van annak, hogy a kialakult betegséget már nem lehet csak természetgyógyászati eszközökkel gyógyítani, a beteget mindannyiszor látnia kell orvosnak is.

Amikor viszont az orvostudomány már tehetetlen, a természetgyógyász a hit és szeretet által még mindig képes egy utolsó szalmaszálat nyújtani a beteg felé.
Gondolkodó lények vagyunk, és hiszünk abban, hogy a test csak a ruhája a szellemnek. A testi és szellemi dimenziót, térbeli kiterjedést összhangba kell hozni, mert akinek a lelke gyenge, annak a teste is sebezhető.
A természetgyógyász hisz a pozitív gondolatok gyógyító erejében, ezért amikor egy beteg áll velünk szemben, akkor lelki gyógyszert is kell nyújtani.


A búskomorság, letargia, szomorúság, kilátástalanság, düh vagy irigység érzetével az emberek magukat taszítják a betegség kialakulása felé!


****************************************************

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 153
Tegnapi: 104
Heti: 756
Havi: 3 117
Össz.: 1 269 782

Látogatottság növelés
Oldal: A TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT FOGALMA
EGÉSZSÉG ÉS HÁZIPATIKA A TERMÉSZETBŐL FŰSZER - ÉS GYÓGYNÖVÉNYEK HATÁSA - © 2008 - 2019 - hazipatika.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: gyógytea készítés szabályai - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »