EGÉSZSÉG ÉS HÁZIPATIKA A TERMÉSZETBŐL FŰSZER - ÉS GYÓGYNÖVÉNYEK HATÁSA

HÁZIPATIKA oldalunkon olyan TERMÉSZETES megoldásokat ajánlunk, amelyek a BETEGSÉG megelőzésére, különböző BETEGSÉGEK és TÜNETEK házi ápolására, az EGÉSZSÉG megőrzésére szolgálnak. A TERMÉSZET MINDENRE AD MEGOLDÁST!

HÁZI GYÓGYMÓDOK - HÁZI PRAKTIKÁK

Az alternatív gyógyászat kifejezés magában foglalja a természetgyógyászat, kristálygyógyászat, homeopátia, akupunktúra, akupresszúra, kínai orvoslás, illatterápia, Bach - virágterápia......és még hosszan sorolhatnám, milyen gyógyítási eljárásokat.

Míg a hagyományos orvoslás sokszor támadja az alternatív gyógymódokat, szerencsére egyre több olyan képzés van hazánkban, ami államilag elismert oklevelet, végzettséget nyújt hallgatóinak.

Szinte mindenkinek van otthon gyógyszeres doboza, gyógyszeres szekrénykéje. Ezek tartalma egyre több háztartásban  felcserélődik a homeopátiás szerekre, gyógynövény tartalmú kenőcsökre.

A fűszerpolcon fűszerként is használható gyógynövény teák sorakoznak és az emberek keresik a megoldást a természetes alapanyagokon nyugvó kezelésekre.

Ezeken az oldalakon olyan házi gyógymódokat, praktikákat olvashat, amelyek különösebb anyagi ráfordítás nélkül szolgálnak az egészség megőrzésére vagy a betegségek tüneteinek enyhítésére.

Kertünkben és kint a természetben sok olyan növényt találunk, amit érdemes összegyűjteni, megszárítani, vagy frissen szirupot, tinktúrát készíteni belőle.


Akinek nincs kertje de kedvet érez ahhoz, hogy maga készítse el háziszerét, a hozzávalókat bármelyik gyógynövényboltban beszerezheti.

Kellemes böngészést kívánok!

hazipatika - házi praktikaWeblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 192
Heti: 798
Havi: 3 159
Össz.: 1 269 824

Látogatottság növelés
Oldal: HÁZI GYÓGYMÓDOK, HÁZI PRAKTIKÁK
EGÉSZSÉG ÉS HÁZIPATIKA A TERMÉSZETBŐL FŰSZER - ÉS GYÓGYNÖVÉNYEK HATÁSA - © 2008 - 2019 - hazipatika.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: gyógytea készítés szabályai - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »